Kurser & workshops

Öppna upp!

Efter att ha tvingats ställa in i våras är den populära kursen tillbaka, med en rymlig lokal och relativt få deltagare. 8 november samlas vi i Solna för att ge er bästa förutsättningarna för att öppna upp ett monogamt förhållande.

Den här endagsworkshopen riktar sig till par som har valt att öppna upp sitt förhållande. Kanske har ni varit tillsammans länge, men vill nu förändra relationen genom att öppna upp. Kanske har ni precis börjat träffas och vill att den här relationen ska vara friare än era tidigare förhållanden. Kanske har en av er erfarenheter av att leva ickemonogamt medan den andre är helt ny på det, och ni vill få en mer jämn start. Kanske finns det redan personer utanför paret som ni vill dejta tillsammans eller var för sig, och ni vill få en så bra start som möjligt.

Under den här dagen får ni lära er…

  • Vad det finns för vanliga typer av flersamhet
  • Hur ni väljer ett sätt att vara flersamma på som passar just er
  • Vanliga begrepp som hjälper er att hänga med i de flersamma samtalen
  • Vilka känslomässiga och praktiska utmaningar ni kan möta…
  • …och hur ni kan hantera dem
  • Svar på alla vanliga frågor om hur flersamhet funkar och inte funkar

Ni får konkreta övningar, praktiska råd och litteraturtips för vidare läsning – allt för att få bästa möjliga starten på ert nya flersamma liv!

DET PRAKTISKA

  • När: Söndagen 8 november, 10-17 med lunchpaus
  • Var: Hagalundsgatan 40, Solna
  • Vad kostar det: 2000 kr/person inkl 25% moms
  • Anmälan är bindande. Om kursen ställs in eller ni inte kan komma av coronaskäl kan biljetten sparas till en motsvarande kurs inom närmaste 12 månaderna.

I workshopen ingår arbetsmaterial och personlig vägledning från kursledaren. I workshopen ingår övningar som man ska göra med sin partner eller partners, därför får ni ut mest om ni kommer tillsammans.

Om Tanja Suhinina
Tanja Suhinina är leg psykolog och sexolog, och en av Sveriges största experter på flersamhet. Hon har framträtt i media med såväl egna erfarenheter som debattinlägg och expertkunskap som psykolog som inriktar sig på relationer. Tanja Suhinina har bidragit med kapitlet om Polyamori i läroboken HBTQ+, och driver idag mottagningen Eros & Psyke där hon möter personer som hamnat i svårigheter i relations- och sexlivet.

ANMÄLAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s