Kurser & workshops

Flersamhet för dig

Efter snart ett år med corona och krångel kring fysiska kurser är det bara att gilla läget och bjuda in hela bredbandssverige till en heldagsworkshop om flersamhet!

Är du en av dem som är nyfiken på att leva ickemonogamt, men vet inte hur du ska börja? Har ni snackat om att öppna upp er långa relation? Är du sugen på att ha flera förhållanden samtidigt? Är ni ett par som vill ha in fler i ert sexliv, men är oroliga för att det ska bli konstigt? Tycker du att relationsanarki låter spännande?

Då har du hittat rätt!

Den här workshopen riktar sig till dig som är nyfiken på att leva flersamt, och vill ha bästa möjliga start i sitt nya ickemonogama liv. Här får du träffa fler som är i liknande situation, och tillsammans kommer ni att få stöd med att hitta en typ av flersamhet som passar just er bäst, lära or om vanliga problem och fallgropar, och få verktyg för att kunna ha mer av allt det roliga som sex och relationer kan vara.

Tid och datum

Söndagen 7 mars, 10-17 med lunchpaus. Workshopen sker digitalt över plattformen Zoom.

Pris

1500 kr ink moms, fakturan skickas i samband med kursen. Anmälan är bindande.

Innehåll

  • Överblick över vanliga typer av flersamhet, från swingers till relationsanarki
  • Råd och konkreta verktyg för att du ska hitta ett sätt att vara flersam på som passar just dig
  • Genomgång av vanliga situationer som kan uppstå när man dejtar som flersam och hur man bäst undviker de vanliga problemen
  • Genomgång av problem som kan uppstå i flersamma relationer och tips på hur man hanterar dem

Under workshopens gång finns det möjlighet att ställa frågor och diskutera med kurskamraterna. I kursen ingår material som du får digitalt.

Tanja Suhinina

Tanja Suhinina är leg psykolog och sexolog, och en av Sveriges största experter på flersamhet. Hon har framträtt i media med såväl egna erfarenheter som debattinlägg och expertkunskap som psykolog som inriktar sig på relationer. Tanja Suhinina har bidragit med kapitlet om Polyamori i läroboken HBTQ+, och driver idag mottagningen Eros & Psyke där hon möter personer som hamnat i svårigheter i relations- och sexlivet.

Anmälan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s