Du Med Flera

Du med flera är en efterlängtad svensk bok om flersamhet. Som en av Sveriges främsta experter på flersamma relationer har Tanja i en bok samtat ihop den senaste forskningen, erfarenheter från flersamma liv och sin kompetens som psykolog.

Aktuellt

Du med flera släpptes 7 december. Den finns nu att köpa i de vanliga nätbokhandlarna.

Det kommer att hållas flera bokcirklar om boken inom snart framtid. En av Polyföreningen med start i februari 2023, anmäl dig här. En av Julia Pivén med start i december 2022, anmäl dig här. En i Stockholm där datum inte är helt satt en, anmäl intresse här.

”Folkbildande och ögonöppnande, måsteläsning om man är intresserad av relationer.”

Björn Hedensjö

Om boken

Senaste decennierna har allt fler personer valt att röra sig bortom den traditionella monogamin. Trots att intresset har ökat har det saknats en svensk bok om ämnet – tills nu. Du med flera riktar sig till alla som är nyfikna på att leva ickemonogamt. De som vill leva flersamt guidas i hur man ser till att leva öppet på just sitt sätt utan att falla i de vanliga fallgroparna. Professionella som arbetar med flersamma klienter får vägledning i hur de kan bemöta klienter som valt bort monogami. Slutligen kan alla som bara är nyfikna lära sig om vanliga begrepp eller vad senaste forskningen kan lära oss om flersamma. Du med flera är en självklar första instans att vända sig till om du vill veta mera om hur ickemonogama relationer kan se ut i en nutida svensk kontext.

Tanja Suhinina är legitimerad psykolog, sexolog och författare. Sedan tidiga 00-talet har hon följt flersamhetens utveckling såväl internationellt som i Sverige. Hon har under många år synts i media som expert på flersamhet. debatterat och föreläst om flersamhet, hållit workshops för flersamma och arbetat med flersamma i terapi.

Media

Använd kontaktformuläret om du är en journalist, poddare eller redaktör som vill komma i kontakt med Tanja om boken? Hittills har Du med flera omnämnts här:

Hur hittar man boken?

Boken distribueras främst via Stjärndistribution och vanliga bokaffärer. Vill du beställa ett recensionsexemplar eller köpa in böcker till en kurs eller annat evenemang direkt från författaren, kontakta Tanja här.

Errata

Hur mycket man än försöker kan det hända att små fel smyger in i en text. Här kan du se vad som har blivit fel i första upplagan. Hittar du fler? Skriv gärna i kontaktformuläret!