Släpp snubbar

slappsnubbar

2019 kom boken Släpp snubbar – en feministisk självhjälpsbok ut på Vulkan förlag. Information om boken finns på instagramkontot @slappsnubbar.

Boken

Engagerar du dig i män som inte ger dig något? Är alla böcker du läser skrivna av män för män? Handlar allt snack med tjejkompisar om pojkvänner? Grattis, du har hittat rätt i självhjälpsträsket.

Den här boken är till för dig som vill frigöra tid, energi och dig själv från snubbar. Mellan dessa pärmar får du hjälp med att påbörja din resa till en mer mansfri tillvaro. Upptäck områden där du är mer mansberoende än du vill vara, välj fokus, lägg upp en plan och få stöd med de vanligaste svårigheterna som kan komma upp på vägen. Ingen bullshit, bara praktisk feministisk psykologi.

Tanja Suhinina är psykolog och sexolog. Under åren har hon behandlat klienter, skrivit i böcker, synts i media, hållit kurser och workshops och spridit kunskap på sociala media. Den här boken är en vidareutveckling av en workshopserie som gör det lättare för fler att våga sig ut på en resa bort från mansberoende.

Släpp snubbar i media

Köp

Pappersboken kan beställas i Vulkans webshop och du hinner få den innan jul om du beställer innan lucia. Den finns även på Adlibris, Bokus och andra webbokhandlar.

E-boken kan köpas exempelvis på Bokus, Adlibris, Ord & bok och Bokon.

Ljudboken finns exempelvis på Storytel.

Kontakt

Vill du kontakta Tanja för en intervju, deltagande i podd, författarbesök eller något annat relaterat till boken? Använd kontaktsidan.