Flersamhet för dig

Välkommen till en workshop som ger dig bästa möjliga start på ditt nya flersamma liv! Under en heldag får du och andra nyfikna allt ni behöver för en bra start på era nya liv med mer av allt det härliga som relationer kan ge. Under dagen går vi genom de vanligaste sätten att vara flersam på och du får vägledning till hur du kan välja en flersamhet som passar just dig. Vi kommer att gå genom de vanligaste nybörjarfrågorna och -misstagen och det kommer att finnas tillfällen för frågor och reflektion.

Workshopen hålls av Tanja Suhinina, leg psykolog och sexolog. Tanja har en lång erfarenhet av att arbeta med flersamhetsfrågor, såväl kliniskt med flersamma som genom att skriva, föreläsa och upplysa om flersamhet.

Bra innehåll som ger upphov till mycket tankar, frågor, och får mig att vilja leta efter svaren.

Tusen tack för en väldigt bra och intressant workshop Tanja! Genom fig får jag lära mig en massa bra och värdefulla saker som jag kommer att bära med mig på min polyresa. Det du gör och skriver om på bla a instagram och i poddar är så himla viktigt.

Bra att som ny börja reflektera, dels själv (med guidning) och dels tillsammans med andra. Att känna att inga tankar är jättekonstiga, dvs att känna igenkänning och lite gemenskap. Få höra andras erfarenheter och tankar är intressant och kan göra saker tydligare för en själv.

Tidigare deltagare

Vad ingår?: Sex timmars workshop med såväl teori som tillfällen att reflektera och få svar på frågor, samt möjlighet att diskutera. Material som du även får behålla. Frukt.

När och var: Anmälan är nu stängd, du kan anmäla intresse inför hösten

Vad kostar det?: 1500 kr plus moms