Flersamhet för dig

Välkommen till en workshop som ger dig bästa möjliga start på ditt nya flersamma liv! Under en heldag får du och andra nyfikna allt ni behöver för en bra start på era nya liv med mer av allt det härliga som relationer kan ge. Under dagen går vi genom de vanligaste sätten att vara flersam på och du får vägledning till hur du kan välja en flersamhet som passar just dig. Vi kommer att gå genom de vanligaste nybörjarfrågorna och -misstagen och det kommer att finnas tillfällen för frågor och reflektion.

Om ni är ett par som öppnar upp er relation föreslår jag att ni tittar på workshopen Öppna upp!.

Workshopen hålls av Tanja Suhinina, leg psykolog och sexolog. Tanja har en lång erfarenhet av att arbeta med flersamhetsfrågor, såväl kliniskt med flersamma som genom att skriva, föreläsa och upplysa om flersamhet.

När?: Lördagen 6 nov 2021, 9-16 med lunchpaus

Var?: Hagalundsgatan i Solna, Stockholm. I närheten finns en pendeltågsstation, flera busshållplatser, tvärbanan och tunnelbana. Detta förutsatt att inga stora överraskningar sker och Covid-utvecklingen fortsätter som det är tänkt. Om det inte går att ha fysiska möten kommer vi att flytta över till Zoom. Förhoppningsvis kommer detta inte behövas.

Vad ingår?: Sex timmars workshop med såväl teori som tillfällen att reflektera och få svar på frågor, samt möjlighet att diskutera. Material som du även får med hem. Fika.

Vad kostar det?: 1500 kr/person, inkl moms

Anmälan är bindande