Öppna upp!

Är ni ett nyfiket par som vill öppna upp ert förhållande? Den här workshopen riktar sig till er som är nyfikna på ickemonogami och vill få bästa möjliga start på sitt nya flersamma liv.

Under workshopens gång får ni, i en liten grupp med par i liknande situation, utforska frågor, tankar och känslor kring flersamhet. Vi kommer att börja med lite teori där vi reder ut vanliga begrepp och sätt att vara flersam på. Vi kommer gå genom sådant som ofta blir krångligt för personer som går in i flersamhet från ett etablerat monogamt förhållande. Under dagens gång får ni utforska egna önskemål och farhågor. Det kommer att finnas gott om tid för frågor och reflektion.

Workshopen hålls av Tanja Suhinina, leg psykolog och sexolog. Tanja har en lång erfarenhet av att arbeta med flersamhetsfrågor, såväl kliniskt med flersamma som genom att skriva, föreläsa och upplysa om flersamhet.

Om du vill utforska flersamhet utan en befintlig partner föreslår jag att du tittar på workshopen Flersamhet för dig.

När?: Lördagen 20 nov 2021, 10-17 med lunchpaus

Var?: Kammakargatan i centrala Stockholm. Detta förutsatt att inga stora överraskningar sker och Covid-utvecklingen fortsätter som det är tänkt. Om det inte går att ha fysiska möten kommer vi att flytta över till Zoom eller hitta en annan lösning tillsammans med de anmälda. Förhoppningsvis kommer detta inte behövas.

Vad ingår?: Sex timmars workshop med såväl teori som tillfällen att reflektera och få svar på frågor, samt möjlighet att diskutera. Material som du även får med hem. Fika.

Vad kostar det?: 2000 kr/person, inkl moms

Anmälan är bindande