Du med flera – gruppcoaching

Inställd på grund av svåra datum, vi kör i höst istället!

Jag heter Tanja Suhinina. Jag är legitimerad psykolog och sexolog och författare till boken Du Med Flera, en efterlägtad svensk bok om flersamhet. På min mottagning Eros & Psyke möter jag alla möjliga personer som längtar till bättre relationer och roligare sex.

Idag vill många leva flersamt, men saknar både kunskaper, förebilder och nätverk. Jag märker det när jag arbetar med flersamma klienter i terapirummet. Många längtar efter sammanhang där de kan prata med människor i samma situation och få professionellt stöd. Därför öppnar jag nu för möjligheten till gruppcoaching – på plats i Stockholm eller online.

Om du vill höra mer om mina tankar kring flersamhet kan du kolla in samtalsserien Flersamt forum, poddar som jag har gästat och mitt konto på Instagram.

Hur går det till?

Vi kommer att mötas i mindre grupper, så att alla får plats med sina frågor och historier. Ni berättar hur er situation ser ut, vilka frågor ni har och om det finns särskilda utmaningar eller perspektiv ni vill ha hjälp kring eller höra andras funderingar om. Innehållet för dagen formas alltså organiskt utifrån önskemålen hos er som finns på plats.

Deltagarna hjälper varandra genom att berätta om egna erfarenheter och tankar kring flersamhet. Vissa av er kommer vara mer erfarna, andra nybörjare, och det kommer garanterat finnas många viktiga och spännande tankar i rummet. Jag kommer med ett professionellt perspektiv och bjuder på det som behövs av min kunskap om psyket, känslorna och hur flersamhet kan fungera. Under mina tio år som terapeut har jag utvecklat en egen skattkista av tips, tricks, övningar, perspektiv och erfarenheter. Vi plockar fram det som just det som gruppen behöver!

Både tillfället på plats och online är sju timmar långa med en lång lunchpaus där deltagarna kan umgås lite med varandra, och lära känna varandra bättre.

Gruppcoaching i Stockholm, 10 juni 10-17

Pris: 2500 kr inkl moms, anmälan är bindande

Adress: Kammakargatan 62 i Stockholm. Observera att det endast finns trappor och liten hiss.

I priset ingår plats på coachingen, e- och pappersböcker Du med flera och Varför har man sex, lättare fika.

Gruppcoaching online, 11 juni, 9-16

Pris: 2000 kr inkl moms, anmälan är bindande

Zoomlänk kommer i bekräftelsen när du köpt biljett

I priset ingår plats på coachingen och e-böcker Du med flera och Varför har man sex.