Blogg

Bättre sex 2019

nyårslöfteIgår var det champagne och mat och glitter och vänner. Idag tycker du kanske att ditt nya liv ska börja, där du ska fatta bättre beslut än att följa med på efterfest när du klockan två på natten träffar en ytlig bekant på T-centralen. Eller, kanske inte just idag, men snart så.

Det här är inte rätt ställe för att söka efter hjälp med nyårslöften som att äta mindre skräpmat eller städa oftare eller lyssna mer på fransk rap (väldigt bra löften, men jag är inte experten). Vad jag kan hjälpa med är att ge din en bra start för att göra 2019 till ett år du har bättre sex. Alla udda datum i januari kommer det ett inlägg med tips och tankar på hur du gör sexåren 2019 och framåt bättre. Rubrikerna kommer att samlas i det här inlägget, och så småningom kommer alla 15 vara här. Men precis just nu – ät pizza, sov gott, ta hand om dig och vi ses på torsdag!

Och för er som är nya här – välkomna. Jag heter Tanja Suhinina och är leg psykolog och sexolog som driver mottagningen Eros & Psyke. Ibland är jag med i media och uttalar mig. Gilla mig gärna på Facebook och följ mig på Instagram för de senaste uppdateringarna och optimal interaktivitet.

Inlägg

11 reaktioner till “Bättre sex 2019”

  1. Pingback: Tanja Suhinina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s